Іспанські булочки «равлики»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам ну дуже смачний рецепт, як приготувати іспанські булочки "равлики" . Вони просто неймовірно ніжні й ароматні. Вони стали справжньою приємною знахідкою для мене.
Головна фішка цієї випічки полягає в тому, що булочки можна готувати з різними начинками. В залежності від того, яку саме начинку ви вирішите використовувати, вони будуть виходити більш м'якими або більш соковитими. Спробуйте пограти з цим. Я приготувала, на мій погляд, ніжну начинку з сиру. Приємного вам чаювання вприкуску з цими булочками!
- Борошно - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Тепла вода - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 400-500 грам
- Крем - 200 грам
- Цедра лимону - 1, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - За смаком
Замісити тісто. Просійте борошно з дріжджами. Додайте сіль, цукор, рослинна олія, воду. Замішуйте тісто руками або міксером близько 10 хвилин. Потім приберіть під плівку в тепле місце на дві години.
Для начинки я вибрала сир. Замішайте його зі сметаною, додайте цукор. Можете трохи натерти лимонної цедри для пікантності.
Як тісто піднято, розділіть його на 4 кульки. І кожен тонко розкачати в прямокутник.