Рецепт Іспанські булочки «равлики» фото

Іспанські булочки «равлики»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Булочки

Розповім вам ну дуже смачний рецепт, як приготувати іспанські булочки "равлики" . Вони просто неймовірно ніжні й ароматні. Вони стали справжньою приємною знахідкою для мене.

Головна фішка цієї випічки полягає в тому, що булочки можна готувати з різними начинками. В залежності від того, яку саме начинку ви вирішите використовувати, вони будуть виходити більш м'якими або більш соковитими. Спробуйте пограти з цим. Я приготувала, на мій погляд, ніжну начинку з сиру. Приємного вам чаювання вприкуску з цими булочками!

  • Борошно - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Тепла вода - 120 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 400-500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цедра лимону - 1, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
іспанські булочки
Замісити тісто. Просійте борошно з дріжджами. Додайте сіль, цукор, рослинна олія, воду. Замішуйте тісто руками або міксером близько 10 хвилин. Потім приберіть під плівку в тепле місце на дві години.
іспанські булочки
Для начинки я вибрала сир. Замішайте його зі сметаною, додайте цукор. Можете трохи натерти лимонної цедри для пікантності.
іспанські булочки
Як тісто піднято, розділіть його на 4 кульки. І кожен тонко розкачати в прямокутник.

Схожі рецепти