Рецепт Креветки в беконі фото

Креветки в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Бекон
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет

До вас несподівано прийшли гості? Креветки в беконі - то, що вам потрібно! Це дуже смачна і швидка закуска до святкового столу! Здивуйте своїх гостей і домочадців вишуканим блюдом з морепродуктів!

Подавайте креветки в беконі теплими або холодними, як закуску або з гарніром. На гарнір ідеально підійде відварну картоплю або картопляне пюре, а також свіжі овочі.

Креветки в беконі - дивовижне, оригінальне, пікантне і ситне блюдо. Вони є ідеальним варіантом для фуршетів, також відмінно підійдуть для пишних святковий застіль або романтичної вечері при свічках. Смачного!

  • Креветки - 6 штук (великі)
  • Бекон - 60 грам (довгий шматочок)
  • Лимон - 1/2 штуки (сік половинки лимона)
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
креветки в беконі - фото крок 1
1. Креветки повністю розморозити, помийте і очистіть. Злегка посипте сіллю, поперчіть за смаком і полийте свіжовичавленим соком половини лимона. Залиште маринуватися хвилин на 5-10.
креветки в беконі - фото крок 2
2. Свіжий бекон розріжте на смужки, кожну розрізати ще на дві частини так, щоб в них можна було загорнути креветку.
креветки в беконі - фото крок 3
3. Кожну креветку оберніть по колу в смужку бекону і проткніть зубочисткою наскрізь, щоб бекон не розгорнувся при смаженні.
креветки в беконі - фото крок 4
4. Обсмажуйте ваші креветки на розігрітій сковороді з усіх боків 5-7 хвилин. Масло на сковороду лити не потрібно, буде досить жиру з бекону. Креветки в беконі готові!

Схожі рецепти