Рецепт Креветки в беконі фото

Креветки в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Субпродукти , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Бекон
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

До вас несподівано прийшли гості? Креветки в беконі - то, що вам потрібно! Це дуже смачна і швидка закуска до святкового столу! Здивуйте своїх гостей і домочадців вишуканим блюдом з морепродуктів!

Опис приготування:

Подавайте креветки в беконі теплими або холодними, як закуску або з гарніром. На гарнір ідеально підійде відварну картоплю або картопляне пюре, а також свіжі овочі.

Креветки в беконі - дивовижне, оригінальне, пікантне і ситне блюдо. Вони є ідеальним варіантом для фуршетів, також відмінно підійдуть для пишних святковий застіль або романтичної вечері при свічках. Смачного!

  • Креветки - 6 штук (великі)
  • Бекон - 60 грам (довгий шматочок)
  • Лимон - 1/2 штуки (сік половинки лимона)
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
креветки в беконі - фото крок 1
1. Креветки повністю розморозити, помийте і очистіть. Злегка посипте сіллю, поперчіть за смаком і полийте свіжовичавленим соком половини лимона. Залиште маринуватися хвилин на 5-10.
креветки в беконі - фото крок 2
2. Свіжий бекон розріжте на смужки, кожну розрізати ще на дві частини так, щоб в них можна було загорнути креветку.
креветки в беконі - фото крок 3
3. Кожну креветку оберніть по колу в смужку бекону і проткніть зубочисткою наскрізь, щоб бекон не розгорнувся при смаженні.
креветки в беконі - фото крок 4
4. Обсмажуйте ваші креветки на розігрітій сковороді з усіх боків 5-7 хвилин. Масло на сковороду лити не потрібно, буде досить жиру з бекону. Креветки в беконі готові!

Схожі рецепти