Креветки в беконі
(покроковий рецепт з фото)
До вас несподівано прийшли гості? Креветки в беконі - то, що вам потрібно! Це дуже смачна і швидка закуска до святкового столу! Здивуйте своїх гостей і домочадців вишуканим блюдом з морепродуктів!
Подавайте креветки в беконі теплими або холодними, як закуску або з гарніром. На гарнір ідеально підійде відварну картоплю або картопляне пюре, а також свіжі овочі.
Креветки в беконі - дивовижне, оригінальне, пікантне і ситне блюдо. Вони є ідеальним варіантом для фуршетів, також відмінно підійдуть для пишних святковий застіль або романтичної вечері при свічках. Смачного!
- Креветки - 6 штук (великі)
- Бекон - 60 грам (довгий шматочок)
- Лимон - 1/2 штуки (сік половинки лимона)
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Креветки повністю розморозити, помийте і очистіть. Злегка посипте сіллю, поперчіть за смаком і полийте свіжовичавленим соком половини лимона. Залиште маринуватися хвилин на 5-10.
2. Свіжий бекон розріжте на смужки, кожну розрізати ще на дві частини так, щоб в них можна було загорнути креветку.
3. Кожну креветку оберніть по колу в смужку бекону і проткніть зубочисткою наскрізь, щоб бекон не розгорнувся при смаженні.
4. Обсмажуйте ваші креветки на розігрітій сковороді з усіх боків 5-7 хвилин. Масло на сковороду лити не потрібно, буде досить жиру з бекону. Креветки в беконі готові!