Запечені в беконі креветки
(покроковий рецепт з фото)
Святковий стіл завжди хочеться доповнити чимось смачним, апетитним і оригінальним. Саме таку закуску я хочу вам показати. Я навчу вас, як приготувати запечені в беконі креветки.
Поєднання м'яса і морепродуктів багатьом здається недоречним, але тим не менше хоча б раз я раджу спробувати цю закуску. Пікантний маринад робить креветки дивно смачними і апетитними. Подавати до столу страву слід гарячим, за бажанням доповнивши скибочками лимона.
- Креветки - 12 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 2 Ст. Ложки (кріп і петрушка)
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Бекон - 6 скибочок
- Сіль і перець - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, оцет, мед і подрібнену зелень. Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
2. Викладіть очищені креветки, перемішайте і залиште хвилин на 20 в маринаді.
3. Розріжте полосочки бекону навпіл і в кожну половинку загорніть креветку.
4. Викладіть на деко, закріпіть зубочистками. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте до рум'яної.
5. Запечені в беконі креветки в домашніх умовах готові. Смачного!