Рецепт Запечені в беконі креветки фото

Запечені в беконі креветки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Бекон
Низькокалорійні, ПП рецепти
На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет

Святковий стіл завжди хочеться доповнити чимось смачним, апетитним і оригінальним. Саме таку закуску я хочу вам показати. Я навчу вас, як приготувати запечені в беконі креветки.

Поєднання м'яса і морепродуктів багатьом здається недоречним, але тим не менше хоча б раз я раджу спробувати цю закуску. Пікантний маринад робить креветки дивно смачними і апетитними. Подавати до столу страву слід гарячим, за бажанням доповнивши скибочками лимона.

  • Креветки - 12 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 2 Ст. Ложки (кріп і петрушка)
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Бекон - 6 скибочок
  • Сіль і перець - За смаком
запечені в беконі креветки - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, оцет, мед і подрібнену зелень. Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
запечені в беконі креветки - фото крок 2
2. Викладіть очищені креветки, перемішайте і залиште хвилин на 20 в маринаді.
запечені в беконі креветки - фото крок 3
3. Розріжте полосочки бекону навпіл і в кожну половинку загорніть креветку.
запечені в беконі креветки - фото крок 4
4. Викладіть на деко, закріпіть зубочистками. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте до рум'яної.
запечені в беконі креветки - фото крок 5
5. Запечені в беконі креветки в домашніх умовах готові. Смачного!

Схожі рецепти