Рецепт Креветки в беконі на грилі фото

Креветки в беконі на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Бекон
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви

Проста в приготуванні, смачна і легка закуска відмінно підійде до фуршету або стане аперитивом перед урочистою вечерею. Вам сподобається рецепт, як приготувати креветки в беконі на грилі.

Замість відкритого гриля можна обсмажити креветки на сковороді-гриль, в духовці на решітці. Вибирайте великі (королівські) креветки, маринують їх в улюблених травах або іншому маринаді, потім оберніть в скибочки бекону і обсмажте до рум'яної скоринки. Можна зробити все на індивідуальних шпажках або по кілька штук на одній. Подавайте закуску холодної до столу.

  • Креветки - 470 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вапно - 1 штука
  • Сік лайма - 2 Ст. Ложки
  • Порошок чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Бекон - 6-10 скибочок
креветки в беконі на грилі - фото крок 1
1. У миску додайте цедру лайма і сік, оливкова олія і чилі, перемішайте. Вимийте очищені і розморожені креветки, викладіть їх в миску до маринаду, залиште на 20 хвилин.
креветки в беконі на грилі - фото крок 2
2. Викладіть скибочки бекону на паперовий рушник, накрийте серветкою і відправте в мікрохвильовку на 1, 5-2 хвилини, щоб витопити жир. Кожну креветку оберніть в скибочку бекону. Krevetki рядок shampur, раніше замоченому в воді.
креветки в беконі на грилі - фото крок 3
3. Обсмажуйте креветки по 3 хвилини з кожного боку. Подавайте блюдо відразу або після охолодження.

Схожі рецепти