Креветки в беконі на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Проста в приготуванні, смачна і легка закуска відмінно підійде до фуршету або стане аперитивом перед урочистою вечерею. Вам сподобається рецепт, як приготувати креветки в беконі на грилі.
Замість відкритого гриля можна обсмажити креветки на сковороді-гриль, в духовці на решітці. Вибирайте великі (королівські) креветки, маринують їх в улюблених травах або іншому маринаді, потім оберніть в скибочки бекону і обсмажте до рум'яної скоринки. Можна зробити все на індивідуальних шпажках або по кілька штук на одній. Подавайте закуску холодної до столу.
- Креветки - 470 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Порошок чилі - 0, 5 чайних ложки
- Бекон - 6-10 скибочок
1. У миску додайте цедру лайма і сік, оливкова олія і чилі, перемішайте. Вимийте очищені і розморожені креветки, викладіть їх в миску до маринаду, залиште на 20 хвилин.
2. Викладіть скибочки бекону на паперовий рушник, накрийте серветкою і відправте в мікрохвильовку на 1, 5-2 хвилини, щоб витопити жир. Кожну креветку оберніть в скибочку бекону. Krevetki рядок shampur, раніше замоченому в воді.
3. Обсмажуйте креветки по 3 хвилини з кожного боку. Подавайте блюдо відразу або після охолодження.