Ковбаски з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Я зовсім недавно відкрила для себе цей оригінальний, але в той же час простий рецепт ковбасок з баранини, рекомендую вам теж познайомитися. Купуйте готові плівки для ковбас - Я працюю на!
Опис приготування:
Я вам дуже рекомендую цей простий рецепт ковбасок з баранини. При чому зелені додайте побільше, нехай готові ковбаски і будуть незвично зеленими, але зате які ж вони ароматні і смачні виходять! Крім того, якщо навчитеся готувати такі ковбаски з баранини в домашніх умовах, то можете робити такі заготовки будинку, зберігати в холодильнику, і запекти на природі - на багатті або мангалі! Дуже смачно вийде!
- Баранина - 800 грам
- Сало - 50 грам
- Зелень - 100 грам
- Цибуля - 200 грам
- Оболонки для ковбас - 6-8 штук (в залежності від розміру)
- Спеції - За смаком
1. Цибуля і м'ясо пропускаємо через м'ясорубку, трохи солимо і перчимо. Сало заморозимо і наріжемо дрібними кубиками.
2. Тепер додамо до фаршу подрібнене сало і подрібнену зелень. Чим дрібніше - тим краще.
3. Ретельно перемішати і додамо приправи і сіль за смаком.
4. Трамбуємо в формочки для ковбас наш фарш. Викладаємо на деко, встелений фольгою. Трохи змастіть його маслом.
5. Запікаємо при 200 градусів в духовці по 10-12 хвилин з кожного боку. Подавати гарячими!