Котлети з крабового м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з крабового м'яса - дуже смачне і досить оригінальне блюдо, яке до того ж швидко і просто готується. Обов'язково приготуйте! Мій рецепт вам в цьому допоможе.
Пропоную приготувати котлети з крабового м'яса за цим рецептом. Таке блюдо буде чудово виглядати навіть на святковому столі і неодмінно захопить ваших гостей своїми смаковими властивостями. Бажаю успіхів у приготуванні!
- Крабове м'ясо - 200 грам (або крабові палички)
- Сир - 150 грам (твердий)
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Національний оператор мобільного або крабові палички в замороженому вигляді подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна або натираємо на дрібній тертці.
2. Потім на тертці натираємо сир твердих сортів.
3. За допомогою «чеснокодавкі» видавлюємо часник.
4. Змішуємо подрібнене крабове м'ясо (або палички), сир і часник. Вбиваємо яйце. Не забуваємо посолити і поперчити. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
5. З отриманого фаршу ліпимо котлети і обвалюють їх в панірувальних сухарях. Сухарі можна замінити борошном.
6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо котлетки і обсмажуємо з обох сторін, поки на них не утворюється апетитна рум'яна кірочка. На кожну сторону піде не більше 3 хвилин.
7. Котлети з крабового м'яса готові! Викладаємо їх на блюдо і подаємо до столу. Смачного!