Закуска з крабового м'яса з огірком
(покроковий рецепт з фото)
Коли традиційне меню хочеться урізноманітнити чимось нескладним і недорогим, на виручку приходять легкі закуски. Один варіант я якраз хочу вам продемонструвати. Сподіваюся, вам сподобається:)
Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати закуску з крабового м'яса з огірком. З невеликого і доступного набору інгредієнтів, менш ніж за півгодини ви отримаєте апетитне і досить оригінальне блюдо. Перед подачею закуску можна доповнити свіжою зеленню, зернятком кукурудзи або ягідкою, наприклад.
- Крабове м'ясо - 240 грам
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Хліб або кийок - 12-14 скибочок
- Огірок - 3-4 штук (приблизно)
1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Наріжте крабове м'ясо невеликими кубиками і викладіть в глибоку миску. Туди ж подрібніть цибулю і додайте майонез. Перемішайте. За смаком можна посолити або поперчити трохи.
2. Основою для нашої закуски будуть ось такі кружечки хліба. Вирізати їх можна за допомогою виїмок для печива або склянкою.
3. Огірочок вимийте, обсушити і наріжте тонкими пластинками.
4. Викладіть на тарілку для подачі кружечок хліба. Навколо помістіть пластинки огірка. Вони чудово "клеяться" один до одного, так що можна і не закріплювати нічим.
5. Наповніть акуратно начинкою.
6. І прикрасьте для подачі. Усе, сніданок готовий.
Смачного!
Смачного!