Млинці з куркою і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо сьогодні млинці з куркою і огірком - це відмінний варіант для закуски, який можна запропонувати не тільки на святковий стіл, але і в якості перекусу або основного прийому їжі.
Млинці пропоную зробити на молоці, курочку підсмажити на сковороді, а свіжий огірок нарізати смужками. Рецепт дуже простий, а ось результат шикарний. Закуска вийде ситної, живильним і дуже смачною. Подавати до столу готові млинці можна з соусом, сметаною і т.Д.
- Молоко - 1 Склянка
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 5-6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Куряче філе - 150 грам
- Огірок - 60 грам (свіжий)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У глибоку миску влийте молоко, додайте куряче яйце.
Всипте слідом пшеничне борошно, додайте сіль.
Перемішайте інгредієнти віночком або міксером, додайте ложку масла.
Випікайте млинці по 30 секунд з кожної сторони.
Куряче філе наріжте невеликими шматочками, підсмажте на невеликій кількості олії протягом 8-10 хвилин. Курку можна присмачити спеціями.
На край млинця викладіть курку і нарізаний смужками свіжий огірок.
Поверніть млинці рулетами. При подачі розріжте млинці і подавайте до столу.
Смачного!