Салат з куркою, пекінською капустою і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам, як і мені, подобаються нескладні і смачненькі салатики, обов'язково рекомендую спробувати цей варіант. Він відмінно підійде не тільки для щоденного меню, але і на святковий стіл.
Покажу вам, як приготувати салат з куркою, пекінською капустою і огірком легко і просто. Він, незважаючи на майонезну заправку, виходить відносно не важким, вельми свіженьким і дуже апетитним. Якщо в кулінарній скарбничці ще немає такого рецепта, обов'язково варто його туди додати
- Пекінська капуста - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Огірок - 2-3 штук
- Яйце - 4 штуки (зварені круто)
- Зелень - 1 пучок (кріп, Зелена цибуля)
- Сіль, перець, майонез - За смаком
1. Насамперед в підсоленій воді відваріть філе і остудіть. Окремо зваріть круто яйця. Вимийте і висушіть овочі та зелень.
2. Наріжте в глибокий салатник капусту.
3. Наріжте огірки.
4. І яйця.
5. Невеликими кубиками наріжте курку.
6. Подрібніть зелень.
7. Додайте майонез.
8. Сіль і перець додайте за смаком.
9. Перемішайте салат з куркою, пекінською капустою і огірком акуратно. Його можна відразу відправляти на стіл або поставити в холодильник до подачі.
Смачного!
Смачного!