Салат з куркою і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати салат з куркою і пекінською капустою, який відмінно підходить для легкого перекусу. Його можна подати до картоплі, макаронних виробів або будь-яким іншим гарнірів.
Готується салат дуже просто і швидко (адже курку використовую копчену), а виходить дуже смачним. Можна відварити куряче м'ясо або обсмажити на сковороді, грилі. Можна приготувати будь-який соус для заправки (в цей раз змішав гірчицю з майонезом і додав пару крапель олії чилі).
- Пекінська капуста - 1/2 штуки
- Latuk - 1/2 пучка
- Морква - 1 штука
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Горох білий - 50 грам (консервований)
- Braai - 1/4 пучка
- Цибуля - 1/2 штуки
- Копчена курка - 200 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Перець чилі масло - За смаком
1. Мою і дрібно нарізаю пекінську капусту. Очищаю і мою морква, нарізаю її дрібним кубиком, цибуля очищаю і нарізаю тонкими кільцями. У салатник викладаю пекінську капусту, latuk, морква, кукурудзу і горох, Kinzu і цибулю.
2. Гарненько перемішую в рівних пропорціях гірчицю з майонезом і поливаю приготованим соусом наш салат, перемішую.
3. Викладаю салат порційно на блюдо, додаю копчену курку (попередньо розбираю її на дрібні волокна).
4. Зверху поливаю салат декількома краплями масла чилі (якщо не знайшли такого, то цей крок можна пропустити).
5. Прикрашаю салат лимончиком і подаю його до столу (при бажанні кожен зможе полити салат лимонним соком).