Шаурма з куркою і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, ситний і корисний вечерю - шаурма з куркою і пекінською капустою. Цей варіант шаурми відноситься до ПП рецептами. Якщо ви стежите за харчуванням, така шаурма вам сподобається.
Крім курки і капусти додамо трохи домашньої моркви по-корейськи та солоним огірком. Соус приготуємо самостійно, зі сметани, томата і часнику, з додаванням аджики. Шаурма просто ідеально підійде в якості обіду, від такої смакоти відязикати складно, повірте.
- Лаваш - 1 штука
- Пекінська капуста - 50 грам
- Куряче філе - 120 грам
- Морква по-корейськи - 80 грам
- Солоні огірки - 60 грам
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте інгредієнти.
Філе курки наріжте довільними шматочками, за бажанням посипте улюбленими спеціями.
Пекінську капусту наріжте тонкими смужками.
Філе курки підсмажте на сковороді близько 8-10 хвилин до готовності. Смажити можна без масла, або з невеликою кількістю.
Для соусу змішайте сметану, аджику, томатну пасту і часник.
На лаваш викладіть капусту, злегка полийте соусом.
Поверх викладіть моркву по-корейськи.
Слідом викладіть шматочки курки.
Полийте все залишками соусу і викладіть нарізану смужками солоний огірок.
Поверніть лаваш рулетом.
Підсмажте лаваш на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки.
Смачного!