Салат з крабового м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат вже багато років популярний в Америці, а ось у нас він ще не встиг прижитися, проте, це не привід, щоб відязикати собі в делікатесах. Розповідаю, як приготувати салат з крабового м'яса.
До складу страви входить даний м'яса крабів, тому його приготування не всім по кишені, але іноді можна дозволити таку слабкість. Крабів можна замінити крабовими паличками, проте, смак готового блюда буде трохи відрізнятися.
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 1-2 Ст. Ложок
- Оливки - 70 грам
- Яйця - 2 штуки
- Айсберг - 1 штука
- Крабове м'ясо - 200-300 грам
- Авокадо - 1 штука
- Томат - 3 штуки
- Спаржева квасоля - 200 грам
1. Насамперед готував всі продукти для заправки: відварюю яйця, потім очищаю і нарізаю їх крупно. Оливки нарізаю тонкими кільцями. Вкладаю все в тарілку, додаю кетчуп і майонез, перемішую.
2. Айсберг razbirayu і Moyu, потім витираю листочки насухо і руками рву кожен, викладаю на блюдо (як основу).
3. Авокадо очищаю і нарізаю скибочками, томати мою і нарізаю шматочками, а спаржеву квасолю відварюю трохи. Викладаю інгредієнти на салат: спершу крабове м'ясо, потім авокадо, помідори і квасоля.
4. Поливаю салат приготовленим раніше заправкою, не перемішується і подаю до столу.