Салат без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат без м'яса в домашніх умовах готується досить просто, і вже точно нікого не залишить байдужим. Навіть любителі "майонезних" салатів з ковбасою залишилися в захваті, так що рекомендую!
Цей простий рецепт салату без м'яса, можливо, видасться дещо незвичним, але я все ж рекомендую спробувати! Тим більше, що всі інгредієнти взаємозамінні. Так, якщо мої домашні не особливо шанують сиру моркву, я використовую покупну морквину по-корейськи, а горошок влітку можна замінити свіжим. Словом, експериментуйте частіше і радуйте своїх рідних!
- Сардина в маслі - 200 грам (можна будь-яку іншу консерву, або ж обійтися без неї зовсім)
- Буряк варена - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Горошок консервований - 1 штука(1 банку)
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Крем - За смаком (або майонез)
1. Буряк варимо, охолоджуємо і трьом на дрібній тертці. Викладаємо на святкове блюдо поверх листя салату.
2. Рівномірно розподіляємо і розкладаємо також горошок, терту моркву, горошок і зелень (я брала зелену цибулю). По центру - подрібнену сардину без кісток. Зверху трохи солимо і поливаємо сметаною.
3. І ось такий оригінальний і красивий салат в результаті отримуємо!