Котлети без м'яса в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Котлети можуть бути нічим не гірше м'ясних. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей нескладний рецепт і повторіть його в домашніх умовах. Все просто, апетитно і корисно. Рекомендую!
Перед вами покроковий розповідь про те, як приготувати котлети без м'яса в духовці. Крім овочів можна додати також гриби, буде дуже здорово. Зелень і спеції зроблять котлетки ароматними. Подавати до столу страву можна як з гарніром, так і з соусом, наприклад. Спробуйте обов'язково!
- Картопля - 1 штука
- Кольорова капуста - 1/5 штуки(9-10 суцвіть)
- Морква - 1 штука
- Гриби - 6-7 штук
- Цибулина - 1 штука
- Зелений горошок - 50 грам
- Зелень - За смаком (петрушка, м'ята, koriandr)
- Борошно нутовая - 8-10 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком (чилі, Ferry Масала, імбир, часник)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Овочі, гриби і зелень вимийте, очистіть, наріжте невеликими шматочками і викладіть в чашу блендера.
2. Подрібніть все до однорідності.
3. Перекладіть все в глибоку миску.
4. Додайте сіль і спеції за смаком.
5. Нутовую борошно підсмажте на сухій сковороді до легкого золотистого кольору. Після додайте до овочів.
6. Ретельно перемішайте і з отриманої маси сформуйте невеликі котлетки.
7. Викладіть на деко.
8. Надішліть котлетки в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте хвилин 10. Після дістаньте і за допомогою пензлика змастіть рослинною олією.
9. Надішліть деко назад в духовку і запікайте до готовності. Загальний час запікання - 20-35 хвилин, в залежності від розміру котлеток.
Смачного!
Смачного!