Рецепт Котлети з м'яса фото

Котлети з м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вже дуже довгий час не купую готовий фарш в магазині, а роблю його самостійно. Розповідаю, як при готувати котлети з м'яса. В цьому випадку використовую яловичину, що дуже корисно для організму.

Опис приготування:

Найчастіше котлети готують зі свинини, вона жирніше і соковитіше, а ось яловичина більш жилава і щільна, тому її використовують рідше. Завдяки моїм рецептом у вас вийдуть соковиті і апетитні котлети з рум'яною скоринкою. Приготувати такі котлети дуже легко, тому приступаємо.

  • Яловичина - 0, 7 кілограма
  • Вода очищена - 150 мілілітрів
  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Яйце - 1 штука
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
котлети з м'яса - фото крок 1
1. Скибочки хліба краще взяти черстві, але і свіжі підійдуть. Кладу їх в миску, заливаю очищеною водою. Залишаю його до повного розмокання.
котлети з м'яса - фото крок 2
2. М'ясо нарізаю шматочками і перекручують через м'ясорубку. Перекладаю його в миску, розминаю виделкою, додаю хліб, який попередньо трохи віджав. Вбиваю яйцо, додаю за смаком сіль і спеції, гарненько перемішую.
котлети з м'яса - фото крок 3
3. Руки змочую в воді, формую з фаршу ось такі котлетки.
котлети з м'яса - фото крок 4
4. Рослинна олія вливаю на сковороду і розігріваю, викладаю котлети, обсмажую їх з кожного боку до рум'яної і хрусткої скоринки.
котлети з м'яса - фото крок 5
5. Готові котлетки викладаю на тарілку і подаю до столу з хлібом або будь-яким гарніром.

Схожі рецепти