Котлети зі шматочків м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт котлет з шматочків м'яса на обід або вечерю. Виходять дуже соковиті і ароматні котлетки, які ідеально поєднуються з будь-яким гарніром! Дивіться і повторюйте рецепт на своїй кухні!
Порада: бажано не використовувати масло для смаження повторно. Чистіть сковороду після кожної порції: тоді котлетки будуть красивими.
Котлетки за такою технологією з додаванням свинячого сала можна приготувати з будь-якого виду м'яса, птиці або навіть риби. Експериментуйте!
- Яловичина - 500 грам
- Шпик свинячий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Масло для обсмажування - За смаком
- Паприка - За смаком
- Майоран - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Свинячий шпик подрібнюємо в блендері, а яловичину ріжемо ножем якомога дрібніше.
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком, з'єднуємо його в мисці з салом, яловичиною, яйцем і всіма спеціями.
Перемішайте вийшов фарш для котлет, нарубати дрібно петрушку і додайте туди ж, ще раз перемішайте.
Змочіть руки у воді і сформуйте котлетки. Я вважаю за краще робити їх досить великими.
Влийте на сковороду олію і добре її розжарити. Потім викладіть на неї котлетки і обсмажуйте до коричневої скоринки з кожного боку. Подавайте їх з гарнірами і своїми улюбленими соусами.