Рецепт Котлети зі шматочків м'яса фото

Котлети зі шматочків м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Пропоную вам рецепт котлет з шматочків м'яса на обід або вечерю. Виходять дуже соковиті і ароматні котлетки, які ідеально поєднуються з будь-яким гарніром! Дивіться і повторюйте рецепт на своїй кухні!

Порада: бажано не використовувати масло для смаження повторно. Чистіть сковороду після кожної порції: тоді котлетки будуть красивими.

Котлетки за такою технологією з додаванням свинячого сала можна приготувати з будь-якого виду м'яса, птиці або навіть риби. Експериментуйте!

  • Яловичина - 500 грам
  • Шпик свинячий - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло для обсмажування - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Майоран - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
котлети зі шматочків м'яса - фото крок 1
Свинячий шпик подрібнюємо в блендері, а яловичину ріжемо ножем якомога дрібніше.
котлети зі шматочків м'яса - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком, з'єднуємо його в мисці з салом, яловичиною, яйцем і всіма спеціями.
котлети зі шматочків м'яса - фото крок 3
Перемішайте вийшов фарш для котлет, нарубати дрібно петрушку і додайте туди ж, ще раз перемішайте.
котлети зі шматочків м'яса - фото крок 4
Змочіть руки у воді і сформуйте котлетки. Я вважаю за краще робити їх досить великими.
котлети зі шматочків м'яса - фото крок 5
Влийте на сковороду олію і добре її розжарити. Потім викладіть на неї котлетки і обсмажуйте до коричневої скоринки з кожного боку. Подавайте їх з гарнірами і своїми улюбленими соусами.

Схожі рецепти