Котлети зі шматочків курки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і соковиті котлетки виходять. Їх іноді називають "ледачими" котлетами, тому що в готуванні не використовується м'ясорубка.
Щоб приготувати котлети, потрібно куряче м'ясо дуже дрібно порізати шматочками, змішати з крохмалем, яйцями, зеленню, майонезом і спеціями. Дайте постояти годину, а потім обсмажте на сковорідці.
- Куряче філе - 500 грам
- Майонез або сметана - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуємо продукти.
Такі котлети добре виходять з різних шматочків курки, можна використовувати стегенця або грудку. З грудки знімаємо шкіру, зрізаємо її з кістки. Саме м'ясо ріжемо маленькими шматочками.
З'єднуємо всі інгредієнти. Перемішуємо. І залишаємо в холодильнику на 1 час.
Через годину котлети можна смажити.
Розігріваємо олію на сковорідці. Столовою ложкою викладаємо котлети, смажимо до рум'яного кольору.
Обсмажуємо з обох боків до готовності.
Котлети зі шматочків курки готові! приємного!