Котлети зі шматочків філе
(покроковий рецепт з фото)
Котлети зі шматочків філе (або рубані котлети) - чудове блюдо. Котлети прекрасно поєднуються з різними гарнірами, наприклад, з картопляним пюре, гречкою або макаронами. Рекомендую!
Дрібно нарізаємо філе і додаємо до нього подрібнені цибулю і часник, також кладемо спеції. Додаємо до фаршу яйце, замочений в молоці хліб і зелень. Ретельно перемішуємо все руками і залишаємо настоятися на 10 хвилин. Розігріваємо в сковороді олію, ложкою викладаємо котлети і обсмажуємо їх з двох сторін до готовності. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Хліб сірий - 100 грам
- Молоко - 200 грам
- Борошно - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Куряче філе промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо шматочками трохи менше середнього.
Додаємо подрібнену цибулю і пропущений через прес часник.
Додайте улюблені спеції, сіль і перець. Ретельно перемішайте.
Хліб розламайте на дрібні шматочки і залийте молоком. Залиште на 15 хвилин, щоб він розм'як.
Додаємо до фаршу яйце.