Котлети з філе індички
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з філе індички - прекрасна ідея страви на обід. М'ясо індички вважається дієтичним і навіть корисним, тому можете сміливо готувати з нього котлети, не боячись зайвих калорій!
Не можу не поділитися з вами цим рецептом приготування котлет з філе індички. Котлетки, приготовані нижчеописаних способом, виходять соковитими, смачними і надзвичайно смачними. Що досить важливо, індичка є дієтичним м'ясом, так що ці котлети з філе індички ще і вельми корисні тим, хто дотримується дієти. Словом, готуйте і дегустуйте - вам обов'язково сподобається.
- Філе індички - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Білий хліб - 30 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Філе індички нарізаємо невеликими шматками.
2. Цибулину розрізаємо на кілька частин.
3. Білий хліб ламаємо на шматочки і кладемо в молоко, розминаємо виделкою. Ми залишаємо на 10 хвилин, щоб хліб розмокнув.
4. Кладемо філе індички, цибуля і розмочений хліб (разом з молоком) в блендер і подрібнюємо інгредієнти до однорідної маси.
5. Отриману масу викладаємо в миску, солимо і перчимо. За бажанням можна додати дрібно нарізану зелень петрушки. Ретельно розмішуємо фарш.
6. Далі формуємо з отриманого фаршу котлетки і обсмажуємо їх на рослинному маслі. Смажити слід кілька хвилин з одного боку на сильному вогні, потім перевернути котлети і смажити з іншого боку під кришкою, зменшивши вогонь.
7. Наші котлети готові! Подаємо до столу з гарніром на Ваш розсуд, а також овочами та зеленню. Смачного!