Філе індички шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Індичатина не тільки корисна, але і шалено смачна. А при правильній готуванні її навіть не відрізниш від свинини. Дивимося, як приготувати соковите філе індички шматочками в духовці!
Для приготування індички шматочками беремо великий шматок філе зі стегна, парочку кисло-солодких яблук і велику курагу. Ще можна додати прованських трав або суміш спецій для птиці. Дивимося далі рецепт.
- Індичка - 1 кілограм
- Чорнослив - 1 Склянка
- Яблука - 2-3 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Індичку промийте, видаліть зайві плівочки і обсушити паперовим рушником.
Ріжемо філе великими шматками, маринуємо в гірчиці і меду. Додаємо спеції.
Також крупно ріжемо яблука, моєму курагу. Викладаємо поверх індички в формі для запікання.
Накриваємо фольгою форму і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин. Для 15 хвилин до закінчення готування знімаємо фольгу і даємо підрум'янитися м'яса і фруктам.
Ось і готово пікантне філе індички шматочками. Смачного!