Рецепт Філе індички шматочками фото

Філе індички шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Яблука , Сухофрукти , Чорнослив
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Індичатина не тільки корисна, але і шалено смачна. А при правильній готуванні її навіть не відрізниш від свинини. Дивимося, як приготувати соковите філе індички шматочками в духовці!

Опис приготування:

Для приготування індички шматочками беремо великий шматок філе зі стегна, парочку кисло-солодких яблук і велику курагу. Ще можна додати прованських трав або суміш спецій для птиці. Дивимося далі рецепт.

  • Індичка - 1 кілограм
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Яблука - 2-3 штук
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
філе індички шматочками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Індичку промийте, видаліть зайві плівочки і обсушити паперовим рушником.
філе індички шматочками - фото крок 2
Ріжемо філе великими шматками, маринуємо в гірчиці і меду. Додаємо спеції.
філе індички шматочками - фото крок 3
Також крупно ріжемо яблука, моєму курагу. Викладаємо поверх індички в формі для запікання.
філе індички шматочками - фото крок 4
Накриваємо фольгою форму і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин. Для 15 хвилин до закінчення готування знімаємо фольгу і даємо підрум'янитися м'яса і фруктам.
філе індички шматочками - фото крок 5
Ось і готово пікантне філе індички шматочками. Смачного!

Схожі рецепти