Філе індички дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуках нескладних і цікавих варіантів, як приготувати філе індички дієтичні і при цьому смачне, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Він обов'язково буде вам до душі.
Запечена таким чином індичка чудово підійде як в якості основного блюда на обід, вечерю або святковий стіл, так і в якості закуски. Остигнуло і нарізане тонкими скибочками філе можна використовувати на бутерброди або в як інгредієнт в салат, наприклад.
- Філе індички - 800-900 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Вода - 1 Склянка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сушені трави - За смаком
1. Очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками. Викладіть в глибоку миску.
2. Туди ж відправте пропущений через прес часник.
3. За смаком додайте спеції, сушені трави та інші приправи.
4. Трохи солі.
5. Полийте невеликою кількістю оливкової олії і як слід перемішайте.
6. Вимийте філе і викладіть в пакет для запікання. Викладіть на м'ясо половину цибулі. Акуратно переверніть філе і розподіліть зверху другу половину.
7. Влийте в пакет склянку чистої води.
8. Щільно закріпіть краю пакета і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте хвилин 50-65.