Дієтичні котлети з індички
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати дієтичні котлети з індички в домашніх умовах. Смачне і соковите м'ясо індички - кращий дієтичний продукт, який в котлетах з зеленню ще краще розкриває свій смак!
Рецепт приготування дієтичних котлет з індички - для тих, хто обожнює здорової кухні! Цей простий рецепт дієтичних котлет з індички вам сподобається, адже ніжний смак добре буде поєднуватися з будь-яким гарніром і будь-яким салатом. Єдине: якщо ви на дієті, то ці дієтичні котлети подавайте з таким же низькокалорійним гарніром, наприклад - з картоплею "в мундирах" або будь-який кашею. Буде і смачно, і корисно!
- Індичка - 500 грам (грудка)
- Рис відварний - 200 грам(100 грамів сирого рису зварити, це півсклянки)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 1 пучок (я брала в рівних пропорціях зелену цибулю, петрушку, м'яту і базилік)
- Масло рослинне - 1/4 склянки
- Соєвий соус - 1/4 склянки
- Спеції - За смаком
1. Подрібнимо в м'ясорубці філе індички і цибулю. Додамо сюди відварений рис, яйце і спеції. Сюди ж - приблизно 3/4 від всієї зелені. Перемішаємо - і ліпимо котлетки.
2. На сковороді прогреваем рослинне масло і соєвий соус. Потім додамо подрібнену морквину, обсмажити її. Потім смажимо котлети з двох сторін, додавши, що залишилася зелень.
3. От і все! Подаємо котлети з улюбленим гарніром, і насолоджуємося смачним дієтичним блюдом!