Смачні та ніжні котлети без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Назва говорить сама за себе! Котлетки дійсно виходять дуже смачними і ніжними, а ще соковитими і яскравими. На деруни за смаком вони абсолютно не схожі. Обов'язково спробуйте!
Подавати такі котлетки можна зі сметаною або йогуртовим соусом. Також Ви можете піднести їх у вигляді гарніру до стейку риби або до м'яса. Чому ні? Вийде дуже красиво і оригінально. Як приготувати смачні та ніжні котлети без м'яса дивіться в покроковому рецепті.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і помийте.
Картопля, морква, цибуля і часник натріть на дрібній тертці.
Все добре перемішайте і ретельно відіжміть руками, щоб не було зайвої вологи. Потім додайте сире яйце, сіль і перець за смаком. Все перемішайте.
Беріть масу обсягом 1 ст. L. І формуйте невелику котлетку, обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажуйте котлетки в рослинному маслі на середньому вогні по 3-5 хвилин з кожного боку. Потім викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
Смачного!