Котлети для гамбургерів
(покроковий рецепт з фото)
Котлети для гамбургерів в домашніх умовах виходять і смачніше і більш поживні магазинних і ресторанних. Тому я підготувала покроковий рецепт котлет для гамбургерів. Готуємо разом.
Зробити гамбургери будинку дуже просто. Але часто постає питання, які котлети для цього використовувати. Я розповім вам рецепт котлет для гамбургерів з яловичого фаршу, хоча, впевнена, підійде і курячий і свинячий. Просто я більше люблю яловичину і готую в основному з неї. Рецептів гамбургерів дуже багато. І тепер ви можете легко зробити це знамените і улюблене багатьма блюдо зі своїми домашніми котлетками, приготованими за цим рецептом. Смачного!
- Фарш із яловичини - 300-500 грам
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Яловичий фарш змішайте з перцем і сіллю.
Зліпити котлети.
Котлети для гамбургерів смажаться на олії з обох боків до скориночки, до повної готовності. Готові котлети викласти на тарілку, покриту паперовою серветкою. Так зайвий жир вбереться в серветку.
Ваші котлети для гамбургерів готові.