Коржик з травами
(покроковий рецепт з фото)
Кажуть, що найпростіше блюдо в світі - це коржик. Що ж, перевіримо цю гіпотезу - готуємо корж з травами.
У нашій родині коржик з травами використовується замість хліба. А що - svezhenykaya, ароматна коржик з пряним смаком навіть краще поєднується з якимось гарячим супом, ніж напханий різними дурницями магазинний хліб. Коржик готується на раз-два - це ще одне її перевага. І інгредієнти ніякі мудровані не потрібні. Коротше, казка, а не коржі
- Тепла вода - 200 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 400 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Кріп, Braai, чебрець - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
Для початку, розведемо в теплій воді наші дріжджі. Через 5 хвилин додаємо в суміш борошно, сіль, масло і цукор. Заважати тісто.
Кріп і кінзу дрібно нарізаємо.
Додаємо зелень в тісто, месім ще раз.
Тісто накриваємо рушником і залишаємо хвилин на 40 - нехай підходить. Одночасно при цьому, нарвемо листочки чебрецю і зіб'ємо яйце.
Що піднялося тісто викладаємо на робочу поверхню, посипану борошном.
Ділимо тісто приблизно на 16 частин.
Розкачуємо кожен коржик і викладаємо на посипаний борошном деко.
Кожен коржик змащуємо збитим яйцем і посипаємо чебрецем.
Випікаємо 10 хвилин при 180 градусах, потім перевертаємо коржі і випікаємо ще 7-8 хвилин. Готово!