Рецепт Кнелі з курки фото

Кнелі з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Для діабетиків
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Втомилися від традиційних страв, які готуєте день у день? Спробуйте цей досить простий, але дуже апетитний варіант, як приготувати кнелі з курки. Такі ніжні, що буквально таять у роті.

Опис приготування:

Головне особливість кнели в тому, що фарш для них повинен бути дуже рідким, завдяки вершкам. Тут немає ні лука, не хліб, та й спецій самий мінімум. Подавати їх до столу можна як гаряче блюдо, доповнивши гарніром, овочами, соусом, або ж використовувати в супчик, наприклад. Спробуйте, це приголомшливо смачно і зовсім нескладно!

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Яєчні білки - 4 штуки
  • Сіль - 15 грам
  • Вершки - 600 мілілітрів
  • Перець, мускатний горіх, паприка - За смаком
  • Зелень - За смаком (селера, петрушка, морква)
кнелі з курки - фото крок 1
1. Філе вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку.
кнелі з курки - фото крок 2
2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Останні нам не знадобляться.
кнелі з курки - фото крок 3
3. Додайте білки в фарш і збийте міксером. Маса повинна вийти однорідною.
кнелі з курки - фото крок 4
4. Влийте вершки.
кнелі з курки - фото крок 5
5. Продовжуючи збивати, додайте сіль, перець і інші спеції за смаком.
кнелі з курки - фото крок 6
6. У великій каструлі доведіть до кипіння воду. При бажанні для більш інтенсивного аромату можна додати овочі, коріння, зелень.
кнелі з курки - фото крок 7
7. Викладіть овочі в воду, підсолити за смаком.
кнелі з курки - фото крок 8
8. За допомогою двох ложок сформуйте з фаршу кнели.
кнелі з курки - фото крок 9
9. Опустіть в киплячу воду і варіть на середньому вогні. Досить хвилин 7.
кнелі з курки - фото крок 10
10. Готові кнелі акуратно дістаньте з бульйону шумівкою і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти