Рецепт Кнелі з яловичини фото

Кнелі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Яловичина
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кнелі з яловичини - дуже легкі і смачні м'ясні котлетки, нагадують зовнішнім виглядом фрикадельки. Готуються кнели з перекрученого м'яса з додаванням зелені, яйця і спецій. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготуємо кнели з яловичини в домашніх умовах. Ці легкі котлетки прекрасно поєднуються практично з будь-яким гарніром. Хоча я вважаю за краще їх їсти з картопляним пюре - на гарнір. Решта кнели можна заморожувати в холодильнику, помістивши їх під харчову плівку. Удачі в приготуванні!

  • Яловичина - 350 грам
  • Хлібна крихта - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
кнелі з яловичини - фото крок 1
Яловичину пропускаємо через м'ясорубку (двічі), додаємо сіль, перець хлібні крихти і жовток. Перемішуємо.
кнелі з яловичини - фото крок 2
Додаємо білок, збитий в міцну піну. Ще раз перемішуємо.
кнелі з яловичини - фото крок 3
Подрібнюємо зелень і додаємо до фаршу, перемішуємо.
кнелі з яловичини - фото крок 4
Мокрими руками формуємо котлетки-кульки. Викладаємо їх у каструлю, змащену маргарином.
кнелі з яловичини - фото крок 5
Заливаємо кнели гарячою водою (приблизно до половини). Воду солимо, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні ще 10 хвилин.
кнелі з яловичини - фото крок 6
От і все, кнели готові! Смачного!

Схожі рецепти