Рецепт Кнелі з печінки фото

Кнелі з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня , Австрійська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Кнелі з печінки - це прекрасне дієтичне блюдо, якщо вам не можна їсти смажене. Кнелі варяться, а потім запікаються. Вони точно сподобаються і дорослим і дітям.

Опис приготування:

Дуже ніжне, смачне і низькокалорійне блюдо припаде до смаку багатьом. Кнелі виходять надзвичайно ніжного смаку, пишні і повітряні! Просте і швидке приготування вас точно порадує. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати кнелі з печінки.

  • Печінка яловича - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кнелі з печінки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кнелі з печінки - фото крок 2
Цибуля і печінку помістіть в чашу блендера, подрібніть.
кнелі з печінки - фото крок 3
Додайте сіль, перець, яєчний білок, ще раз збийте.
кнелі з печінки - фото крок 4
З чаші блендера перекладіть в миску подрібнену печінку. Додайте сухарі, перемішайте.
кнелі з печінки - фото крок 5
За допомогою двох ложок сформуйте кнели. Опускайте кнелі в киплячу, підсолену воду.
кнелі з печінки - фото крок 6
Варіть на середньому вогні після спливання 2-3 хвилини.
кнелі з печінки - фото крок 7
Вийміть кнели з води. Кнелі виходять сірого кольору. Щоб їм надати красивий колір, викладіть у форму, поставте в духовку розігріту до 200 градусів, режим верх-низ, або гриль.
кнелі з печінки - фото крок 8
Запікайте 2-3 хвилини до красивого рум'яного кольору.
кнелі з печінки - фото крок 9
Смачні дієтичні кнели готові. Смачного!

Схожі рецепти