Кнелі з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Кнелі з печінки - це прекрасне дієтичне блюдо, якщо вам не можна їсти смажене. Кнелі варяться, а потім запікаються. Вони точно сподобаються і дорослим і дітям.
Дуже ніжне, смачне і низькокалорійне блюдо припаде до смаку багатьом. Кнелі виходять надзвичайно ніжного смаку, пишні і повітряні! Просте і швидке приготування вас точно порадує. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати кнелі з печінки.
- Печінка яловича - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яєчний білок - 1 штука
- Сухарі - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибуля і печінку помістіть в чашу блендера, подрібніть.
Додайте сіль, перець, яєчний білок, ще раз збийте.
З чаші блендера перекладіть в миску подрібнену печінку. Додайте сухарі, перемішайте.
За допомогою двох ложок сформуйте кнели. Опускайте кнелі в киплячу, підсолену воду.
Варіть на середньому вогні після спливання 2-3 хвилини.
Вийміть кнели з води. Кнелі виходять сірого кольору. Щоб їм надати красивий колір, викладіть у форму, поставте в духовку розігріту до 200 градусів, режим верх-низ, або гриль.
Запікайте 2-3 хвилини до красивого рум'яного кольору.
Смачні дієтичні кнели готові. Смачного!