Кисла капуста з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Квашену капусту з грибами можна готувати швидко і легко. Це хороша закуска або ж гарнір до гарячих страв, хоча капусту з грибами можна подавати і самостійно. Спробуйте, це дуже смачно!
Якщо вас цікавить питання, як приготувати кислу капусту з грибами, то прочитайте цей рецепт. У ньому я розповім, як легко і просто зробити це блюдо. Така капуста припаде до смаку любителям пива в якості закуски.
- Капуста квашена - 1 кілограм
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Квашену капусту підготуйте заздалегідь. Залийте її холодною водою і добре промийте. Так ви позбавитеся від зайвої кислоти. Відкиньте капусту на друшляк, дайте рідини стекти.
Цибулю очистіть, наріжте і пасеруйте до коричневої скоринці на розігрітому в сковороді олії. Печериці вимийте, очистіть, наріжте на не тонкі слайси або четвертинки. Киньте їх до цибулі і обсмажуйте, поки не випаруватися вся рідина, яку віддадуть гриби.
Тепер в сковорідку з цибулею і грибами додайте кислу капусту. Киньте лаврушку, всипте цукор, сіль і poperčite. Пам'ятайте, що капуста і так солона, тому солі потрібно мінімум. Гасіть капусту під закритою кришкою двадцять хвилин.
Подавати капусту можна як гарячою, так і охолодженої. Смачного!