Рецепт Кисла капуста з грибами фото

Кисла капуста з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста, Гриби, Печериці
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кисле

Квашену капусту з грибами можна готувати швидко і легко. Це хороша закуска або ж гарнір до гарячих страв, хоча капусту з грибами можна подавати і самостійно. Спробуйте, це дуже смачно!

Якщо вас цікавить питання, як приготувати кислу капусту з грибами, то прочитайте цей рецепт. У ньому я розповім, як легко і просто зробити це блюдо. Така капуста припаде до смаку любителям пива в якості закуски.

  • Капуста квашена - 1 кілограм
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
кисла капуста з грибами - фото крок 1
Квашену капусту підготуйте заздалегідь. Залийте її холодною водою і добре промийте. Так ви позбавитеся від зайвої кислоти. Відкиньте капусту на друшляк, дайте рідини стекти.
кисла капуста з грибами - фото крок 2
Цибулю очистіть, наріжте і пасеруйте до коричневої скоринці на розігрітому в сковороді олії. Печериці вимийте, очистіть, наріжте на не тонкі слайси або четвертинки. Киньте їх до цибулі і обсмажуйте, поки не випаруватися вся рідина, яку віддадуть гриби.
кисла капуста з грибами - фото крок 3
Тепер в сковорідку з цибулею і грибами додайте кислу капусту. Киньте лаврушку, всипте цукор, сіль і poperčite. Пам'ятайте, що капуста і так солона, тому солі потрібно мінімум. Гасіть капусту під закритою кришкою двадцять хвилин.
кисла капуста з грибами - фото крок 4
Подавати капусту можна як гарячою, так і охолодженої. Смачного!

Схожі рецепти