Рецепт Кисла капуста в мультиварці фото

Кисла капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарніри

З кислої капусти можна приготувати безліч різних дуже смачних страв. А можна просто згасити її в мультиварці і подавати як закуску або замість гарніру. Дуже добре поєднується з м'ясними стравами.

Якщо у вас збираються друзі, а ви не знаєте, яку закуску зробити, то поцікавтеся, як приготувати кислу капусту в мультиварці. Ця страва відмінно підходить для великих компаній, особливо якщо ви ще готуєте сосиски або ковбаски до пива.

  • Капуста квашена - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук (середнього розміру)
  • Морква - 1 штука (великого розміру)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
  • Сіль, спеції - За смаком
кисла капуста в мультиварці - фото крок 1
Насамперед вам необхідно підготувати кислу капусту. Для цього замочіть її у великій кількості холодної води. Через час воду слейте, капусту відкиньте на друшляк. Таким чином ви рятуєтеся від непотрібної кислоти.
кисла капуста в мультиварці - фото крок 2
Очистіть і нарубати цибулька. Потім натріть моркву. Покладіть овочі в чашку мультиварки, попередньо розігрів в ній соняшникову олію. Обсмажуйте овочі в режимі "жарка", не опускаючи кришку мультиварки, до золотистого відтінку.
кисла капуста в мультиварці - фото крок 3
До овочів викладіть квашену капусту. Додати сіль, поперчіть, додайте будь-які спеції на свій розсуд. Відмінно підійде приправа "хмелі-сунелі" . Перемішайте всі інгредієнти, тушкуйте в режимі "випічка" із закритою кришкою півгодини.
кисла капуста в мультиварці - фото крок 4
Подавайте капусту гарячої або з холодильника. Можна їсти як абсолютно самостійну страву з білим свіжим хлібом або ж подавати як гарнір до стейкам, ковбасок або сардельок.

Схожі рецепти