Кисла капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
З кислої капусти можна приготувати безліч різних дуже смачних страв. А можна просто згасити її в мультиварці і подавати як закуску або замість гарніру. Дуже добре поєднується з м'ясними стравами.
Якщо у вас збираються друзі, а ви не знаєте, яку закуску зробити, то поцікавтеся, як приготувати кислу капусту в мультиварці. Ця страва відмінно підходить для великих компаній, особливо якщо ви ще готуєте сосиски або ковбаски до пива.
- Капуста квашена - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук (середнього розміру)
- Морква - 1 штука (великого розміру)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Сіль, спеції - За смаком
Насамперед вам необхідно підготувати кислу капусту. Для цього замочіть її у великій кількості холодної води. Через час воду слейте, капусту відкиньте на друшляк. Таким чином ви рятуєтеся від непотрібної кислоти.
Очистіть і нарубати цибулька. Потім натріть моркву. Покладіть овочі в чашку мультиварки, попередньо розігрів в ній соняшникову олію. Обсмажуйте овочі в режимі "жарка", не опускаючи кришку мультиварки, до золотистого відтінку.
До овочів викладіть квашену капусту. Додати сіль, поперчіть, додайте будь-які спеції на свій розсуд. Відмінно підійде приправа "хмелі-сунелі" . Перемішайте всі інгредієнти, тушкуйте в режимі "випічка" із закритою кришкою півгодини.
Подавайте капусту гарячої або з холодильника. Можна їсти як абсолютно самостійну страву з білим свіжим хлібом або ж подавати як гарнір до стейкам, ковбасок або сардельок.