Рецепт Тушкована кисла капуста в мультиварці фото

Тушкована кисла капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри , Кисле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тушкована кисла капуста в мультиварці готується елементарно. Це відмінний гарнір для сосисок, мисливських ковбасок, тушкованої свинини. Я люблю тушковану кислу капусту з відвареною картоплею і зеленню.

Опис приготування:

Рецепт:

1. Квашену капусту вимочити в холодній воді годину. Воду злити.

2. Цибулю дрібно порізати.

3. Включити в мультиварку на режим"жарка або випічка" .

4. Налити масло в чашу мультиварки і обсмажити цибулю до прозорості.

5. До цибулі додати капусту, посолити, поперчити. Можна додати інші спеції і трохи цукру.

6. Закрити кришку і встановити режим"гасіння" в годину.

7. Після сигналу встановити режим"плов" і гріти ще 25 хвилин.

Капуста вийде дуже смачною і соковитою. Вона готується без додавання води, але якщо є бажання, можна додати томатну пасту. Капусту можна приготувати на режимі"випічка" 40 хвилин.

Успіхів і приємного апетиту!

  • Квашена капуста - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
Рецепт:

1. Квашену капусту вимочити в холодній воді годину. Воду злити.

2. Цибулю дрібно порізати.

3. Включити в мультиварку на режим"жарка або випічка" .

4. Налити масло в чашу мультиварки і обсмажити цибулю до прозорості.

5. До цибулі додати капусту, посолити, поперчити. Можна додати інші спеції і трохи цукру.

6. Закрити кришку і встановити режим"гасіння" в годину.

7. Після сигналу встановити режим"плов" і гріти ще 25 хвилин.

Капуста вийде дуже смачною і соковитою. Вона готується без додавання води, але якщо є бажання, можна додати томатну пасту. Капусту можна приготувати на режимі"випічка" 40 хвилин.

Успіхів і приємного апетиту!

Схожі рецепти