Тушкована кисла капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована кисла капуста в мультиварці готується елементарно. Це відмінний гарнір для сосисок, мисливських ковбасок, тушкованої свинини. Я люблю тушковану кислу капусту з відвареною картоплею і зеленню.
Рецепт:
1. Квашену капусту вимочити в холодній воді годину. Воду злити.
2. Цибулю дрібно порізати.
3. Включити в мультиварку на режим "жарка або випічка" .
4. Налити масло в чашу мультиварки і обсмажити цибулю до прозорості.
5. До цибулі додати капусту, посолити, поперчити. Можна додати інші спеції і трохи цукру.
6. Закрити кришку і встановити режим "гасіння" в годину.
7. Після сигналу встановити режим "плов" і гріти ще 25 хвилин.
Капуста вийде дуже смачною і соковитою. Вона готується без додавання води, але якщо є бажання, можна додати томатну пасту. Капусту можна приготувати на режимі "випічка" 40 хвилин.
Успіхів і приємного апетиту!
- Квашена капуста - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Квашену капусту вимочити в холодній воді годину. Воду злити.
2. Цибулю дрібно порізати.
3. Включити в мультиварку на режим "жарка або випічка" .
4. Налити масло в чашу мультиварки і обсмажити цибулю до прозорості.
5. До цибулі додати капусту, посолити, поперчити. Можна додати інші спеції і трохи цукру.
6. Закрити кришку і встановити режим "гасіння" в годину.
7. Після сигналу встановити режим "плов" і гріти ще 25 хвилин.
Капуста вийде дуже смачною і соковитою. Вона готується без додавання води, але якщо є бажання, можна додати томатну пасту. Капусту можна приготувати на режимі "випічка" 40 хвилин.
Успіхів і приємного апетиту!