Кисла капуста зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Страва, від якого неможливо відірватися, одночасно і ситне, і корисне. Хочу поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати кислу капусту зі свининою на своїй кухні.
Цей простий рецепт кислої капусти зі свининою можна використовувати в приготуванні як самостійного гарячого блюда, так і гарніру, наприклад. При бажанні можете урізноманітнити смак і аромат улюбленими спеціями.
- Свинина - 600 грам
- Кисла капуста - 500 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Ось такий набір інгредієнтів буде необхідний, якщо ви вирішите повторити цей рецепт приготування кислої капусти зі свининою у себе вдома.
2. Очистіть і наріжте невеликими кубиками цибулину. Поставте на вогонь сковороду, розігрійте в ній масло.
3. Моркву очистіть і натріть на тертці.
4. Надішліть овочі на сковороду, обсмажте на середньому вогні, періодично помішуючи.
5. А тим часом можна зайнятися м'ясом. Вимийте, обсушити і наріжте його невеликими кубиками.
6. Ідеальний варіант, як приготувати кислу капусту зі свининою, - це використовувати казан. Розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте там м'ясо.
7. Додайте в казан обсмажені овочі, а потім - промиту і обсушену капусту. Акуратно все перемішайте і залиште гаситися до повної готовності м'яса. Залежно від розміру шматочків, на це може піти від 30 хвилин 1 годину.
8. От і все, кисла капуста зі свининою в домашніх умовах готова. Перед подачею можна додати трохи свіжої зелені.