Кесон fundido
(покроковий рецепт з фото)
У мексиканській кухні є чимало класних страв. Одне з них я хочу вам показати. Навчу, як приготувати "кесо фундідо" з овочами, фаршем та сиром. Такий густий соус стане справжньою родзинкою.
"кесо фундидо" можна зробити в самих різних варіантах - з грибами, різними овочами та спеціями. Головне - додайте побільше сиру і свіжу зелень перед подачею. Ця закуска стане відмінною ідеєю для великої компанії. Подавайте її з чіпсами, крекер, хлібцями. А можна їсти і як гарячого блюда, доповнивши легким шарніром.
- Фарш - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Сир - 400 грам
- Помідори - 3 штуки
- Свіжа зелень - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Очистіть і наріжте цибулю.
2. Кубиками подрібніть перець.
3. На сковороді обсмажте фарш.
4. Зніміть фарш, додайте масла і викладіть овочі.
5. Паралельно натріть на тертці сир.
6. На дно жароміцної форми викладіть сир.
7. Розподіліть рівним шаром більшу частину фаршу.
8. Присипте сиром.
9. Викладіть овочі.
10. Знову шар сиру.
11. Залишилася фарш і сир зверху. Надішліть в розігріту до 205 градусів духовку.
12. Хвилин 5-7 - і "кесо фундідо" готово.
13. Наріжте кубиками помідори і викладіть зверху.
14. Додайте подрібнену свіжу зелень і подавайте до столу. Смачного!