Кесаділья з куркою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Кесаділью можна зробити з будь-якою начинкою. Навіть якщо вам не по кишені традиційні інгредієнти, можна використовувати будь-які, які у вас є. Розповім, як приготувати кесаділью з куркою і яблуком.
Немає традиційних продуктів? Не біда, скористайтеся звичними, теми, що завжди під рукою. Готову кесаділью (корж), можна зробити самостійно, але можна також купити готові коржі. Подавайте закуску відразу після приготування, також можна їсти її після охолодження. Така закуска відмінно підходить для перекусу на природі або в школі.
- Коржик - 4 штуки
- Куряче м'ясо - 200 грам
- Чеддер - 120 грам
- Яблука - 1 штука
1. Розігрійте сковороду, викладіть на неї корж, обсмажуйте її до появи пухирців.
2. Наріжте готове куряче м'ясо шматочками і викладіть на одну сторону.
3. Накрийте м'ясо другою половинкою коржі і притисніть лопаткою, обсмажуйте кілька секунд.
4. Зніміть корж зі сковороди і перекладіть на дошку. Наріжте яблука тонкими скибочками і викладіть поверх курки, додайте скибочки сиру, накрийте другою половинкою.
5. Розріжте готову корж на 3 частини.
6. Їжте блюдо гарячим або після охолодження.