Рецепт Кесаділья з куркою і яблуком фото

Кесаділья з куркою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Кесаділья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Кесаділью можна зробити з будь-якою начинкою. Навіть якщо вам не по кишені традиційні інгредієнти, можна використовувати будь-які, які у вас є. Розповім, як приготувати кесаділью з куркою і яблуком.

Опис приготування:

Немає традиційних продуктів? Не біда, скористайтеся звичними, теми, що завжди під рукою. Готову кесаділью (корж), можна зробити самостійно, але можна також купити готові коржі. Подавайте закуску відразу після приготування, також можна їсти її після охолодження. Така закуска відмінно підходить для перекусу на природі або в школі.

  • Коржик - 4 штуки
  • Куряче м'ясо - 200 грам
  • Чеддер - 120 грам
  • Яблука - 1 штука
кесаділья з куркою і яблуком - фото крок 1
1. Розігрійте сковороду, викладіть на неї корж, обсмажуйте її до появи пухирців.
кесаділья з куркою і яблуком - фото крок 2
2. Наріжте готове куряче м'ясо шматочками і викладіть на одну сторону.
кесаділья з куркою і яблуком - фото крок 3
3. Накрийте м'ясо другою половинкою коржі і притисніть лопаткою, обсмажуйте кілька секунд.
кесаділья з куркою і яблуком - фото крок 4
4. Зніміть корж зі сковороди і перекладіть на дошку. Наріжте яблука тонкими скибочками і викладіть поверх курки, додайте скибочки сиру, накрийте другою половинкою.
кесаділья з куркою і яблуком - фото крок 5
5. Розріжте готову корж на 3 частини.
кесаділья з куркою і яблуком - фото крок 6
6. Їжте блюдо гарячим або після охолодження.

Схожі рецепти