Кесаділья з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кесаділья з куркою і сиром - відмінне, а головне - швидке в приготуванні блюдо, яке подарувала світові мексиканська кухня. Коржик з соковитою начинкою, рясно посипана сиром, просто смакота!
Кесаділья з куркою і сиром - це, по суті, пісна коржик з начинкою, такий собі мексиканський фаст фуд. Рецептів цього простого блюда дуже багато. З куркою, фаршем, овочами, та що завгодно можна покласти в якості начинки! Головне - хороша коржик тортилья, їх зараз можна купити в будь-якому супермаркеті, а при бажанні можна навіть спекти самостійно. Сьогодні я розповім, як приготувати класичну кесаділью з куркою і сиром. Я беру вже готову курку. Зазвичай у мене на цю справу йде куряча грудка, яка залишається від запеченої курки. З вибором сиру теж не варто морочитися. Головне, щоб він добре плавився. Ідеально підійдуть гауда, чеддер, моцарелла. Просто, швидко, а головне - смачно! Подавайте з різними соусами або сальсою з овочів.
- Коржі - 4 штуки
- Курка готова - 400 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки (або томатний гострий соус)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки