Кесаділья з сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Чомусь раніше я ніколи не пробувала кесаділью. А адже такі гарячі закуски я дуже люблю! зовні - тонке тісто, а всередині - багато начинки. Якщо ще й розплавлений сир є, то це точно смачно!
Ви не обов'язково повинні використовувати саме ці інгредієнти в начинці. Є так багато різновидів страви, які підійдуть різні овочі, птах, фарш і соусу, головне, щоб вам подобалося поєднання. А я ж пропоную вам дізнатися про те, як приготувати кесаділью з сиром і помідорами, а також базиліком.
- Тортілья невелика - 4 штуки
- Помідори черрі - 100 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Базилік, листок - 6 штук
- Сіль - За смаком
1. На розігріту сковороду викладіть 2 коржі. Зверху натріть половину сиру.
2. Далі розкладіть половинки помідорів і нарвіть листя базиліка.
3. Потім зверху натріть сир, що залишився.
4. Окремо обсмажте залишилися коржі до рум'яної скоринки і закрийте ними начинку.
5. Кесаділья готова! подавайте її, порізавши на шматочки. Смачного!