Кесаділья з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кесаділья - страва мексиканської національної кухні, приготоване з коржів-тортильи, шинки, овочів і сиру. Виходить дуже ситно і смачно!
Кесаділья підійде на сніданок, обід або вечерю.
Приготуємо кесаділью з шинкою і сиром в домашніх умовах. Шинку і овочі дрібно нарізаємо, сир трьом на тертці. На гарячу і суху сковороду викладаємо піту, присипаємо її тертим сиром, а на одну половину викладаємо овочі і шинку. Коли сир розплавиться, звертаємо піту навпіл, тримаємо на сковороді ще 1 хвилину. Хай щастить!
- Буханець - 5 штук
- Шинка - 300 грам
- Помідори - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Цибуля зелена - 3 штуки (стебла)
- Сир твердий - 300 грам
Шинку нарізаємо кубиками, а сир трьом на тертці.
Помідори і огірки нарізаємо кільцями і навпіл.
На суху сковороду викладаємо піту. Включаємо середній вогонь, присипаємо піту сиром.
На одну сторону вкладаємо овочі і шинку.
Коли сир розплавиться, складаємо піту навпіл і тримаємо на сковороді ще 1 хвилину. Смачного!