Рецепт Кесаділья з шинкою і сиром фото

Кесаділья з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Лаваш , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Кесаділья
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Кесаділья - страва мексиканської національної кухні, приготоване з коржів-тортильи, шинки, овочів і сиру. Виходить дуже ситно і смачно!

Кесаділья підійде на сніданок, обід або вечерю.

Опис приготування:

Приготуємо кесаділью з шинкою і сиром в домашніх умовах. Шинку і овочі дрібно нарізаємо, сир трьом на тертці. На гарячу і суху сковороду викладаємо піту, присипаємо її тертим сиром, а на одну половину викладаємо овочі і шинку. Коли сир розплавиться, звертаємо піту навпіл, тримаємо на сковороді ще 1 хвилину. Хай щастить!

  • Буханець - 5 штук
  • Шинка - 300 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 3 штуки (стебла)
  • Сир твердий - 300 грам
кесаділья з шинкою і сиром - фото крок 1
Шинку нарізаємо кубиками, а сир трьом на тертці.
кесаділья з шинкою і сиром - фото крок 2
Помідори і огірки нарізаємо кільцями і навпіл.
кесаділья з шинкою і сиром - фото крок 3
На суху сковороду викладаємо піту. Включаємо середній вогонь, присипаємо піту сиром.
кесаділья з шинкою і сиром - фото крок 4
На одну сторону вкладаємо овочі і шинку.
кесаділья з шинкою і сиром - фото крок 5
Коли сир розплавиться, складаємо піту навпіл і тримаємо на сковороді ще 1 хвилину. Смачного!

Схожі рецепти