Кесаділья з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Отже, ще один рецепт кесадільі - кесаділья з сиром. Хто не в курсі, кесаділья - це традиційне мексиканське блюдо, що представляє собою начинку, загорнуту в кукурудзяну коржик. Просто і смачно.
Кесаділья з сиром готується швидко і легко. Таке блюдо підходить для ситного сніданку, обіду або вечері на швидку руку.
Приготувати Кесада з сиром не складе ніяких труднощів, навіть якщо ви - новачок в кулінарній справі. До речі, рецепт кесадільі з сиром Нестрогие - ви можете сміливо додавати в начинку будь-які інгредієнти, які вам подобаються і які, на ваш погляд, підходять для цієї страви. Удачі в приготуванні!
- Яйця - 4 штуки
- Тортилії - 4 штуки
- Тертий сир - - За смаком
- Олія - - За смаком (для обсмажування)
- Сіль, перець, орегано - - За смаком
Сир Natiraem.
У глибокій чашці збиваємо яйця. Додаємо сіль, перець, орегано.
Виливаємо в сковорідку і обсмажуємо з двох сторін, намагаючись спекти цілісний млинець.
Потім в соковродке з крапельці масла обсмажуємо по черзі дві тортильи з двох сторін (по 10 сек з кожного боку). Потім на одну тортилью викладаємо трохи сиру, потім викладаємо омлет-млинець і зверху ще кладемо сиру.
Зверху кладемо ще одну тортилью. Притискаємо її лопаткою. Не забуваємо зменшити вогонь.
Через хвилинку, іншу перевертаємо кесаділью на іншу сторону і обсмажуємо ще стільки ж.
І подаємо до столу. Смачного!