Рецепт Катув шлях фото

Катув шлях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Катув шлях - блюдо, популярне в Чехії. Являє собою великий дерун з начинкою з смаженого м'яса і овочів. Готується легко, результатом я залишилася дуже задоволена. Соковита м'ясна засмажкою шикарна!

Опис приготування:

Таке блюдо добре подавати з соліннями або салатом зі свіжих овочів. Блюдо цілком повноцінне, воно може бути ситним обідом або вечерею. У Чехії таке блюдо подається в трактирах до пива. Дивіться, як приготувати"катув шлях" і пробуйте новеньке!

  • Свинина - 500 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (без гірки)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вода - 0, 5 склянки
катув шлях - фото крок 1
Для приготування нам необхідно підготувати і подрібнити інгредієнти страви. Отже, наріжте невеликими кубиками свинину. Я взяла ошийок. Можна взяти лопатку. Болгарський перець потрібно нарізати соломкою. Ріпчасту цибулю наріжте кубиком.
катув шлях - фото крок 2
На великій тертці натріть очищений сиру картоплю. Помістіть в мисочку.
катув шлях - фото крок 3
У масу додайте два яйця, сіль, чорний мелений перець і 1, 5 ст. Ложки борошна. Перемішайте.
катув шлях - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажте нарізане м'ясо. Можна під кришкою. Коли на м'ясі з'явиться рум'яна кірочка, додайте нарізану цибулю і болгарський перець.
катув шлях - фото крок 5
У літній період часу можна додати нарізаний томати. Додайте в сковороду трохи води і протушкувати, щоб зібрався м'ясний сік і саме м'ясо добре проготовілось. Додати сіль, поперчіть, додайте інших спецій за смаком.
катув шлях - фото крок 6
Картопляну масу розділіть на 2 частини. Одну частину викладіть на добре розігріту сковороду (в сковороду додайте рослинного масла). На середньому вогні обсмажте дерун з одного боку, переверніть на іншу і теж обсмажте.
катув шлях - фото крок 7
На плоске блюдо викладіть обсмажену дерун. Подумки розділіть його на 2 частини. На одну частину викладіть м'ясну начинку.
катув шлях - фото крок 8
Другу частину деруни загорніть, накривши м'ясну начинку.
катув шлях - фото крок 9
Із вказаної кількості продуктів вийде 2 порції.

Схожі рецепти