Картопляне пюре: 6 видів
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне пюре? Що може бути нудніше, скажете ви? Пропоную вам на вибір шість видів цієї страви. З сиром, запеченими овочами, в'яленими томатами, зеленим горошком, ікрою тріски і часником.
Дивіться, як приготувати картоплю: 6 видів. Картопляне пюре можна красиво відсадити на блюдо за допомогою кондитерського мішка. Кількість інгредієнтів кожної добавки розрахований на 1 кг картоплі. Запечені овочі додадуть яскравий і соковитий смак, часник - pikantnuyu notku, ікра тріски - приємний солоний, розплавлений сир - вершкову ніжність, в'ялені томати - соковитість і аромат.
- Картопля - 1 кілограм
- Вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Помідор - 2 штуки
- Перець червоний солодкий - 1 штука
- Часник - 2 штуки
- Luk-salotų - 3 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - 1 Чайна ложка (сушений)
- Ікра тріски - 100 грам
- Кріп - 1 пучок
- Сир - 100 грам
- Горошок зелений - 5 Ст. Ложок (консервований)
- Томати в'ялені - 15 штук
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка сушена - 1 Чайна ложка
Картопля помийте, очистіть, залийте підсоленою водою, доведіть до кипіння. Відваріть на повільному вогні протягом 30 хвилин. Злийте відвар, потовчіть за допомогою Картоплем'ялки, влийте вершки, перемішайте. Підготуйте необхідні продукти для добавок. Овочі помийте, очистіть. Сир натріть на дрібній тертці. З зеленого горошку злийте маринад.
Перець очистіть від насіння, наріжте на тонкі скибочки. Помідори розрізати навпіл, видаліть м'якоть, наріжте на часточки. Цибулю - кільцями. Головки часнику розберіть на зубчики. Розкладіть овочі на деку, полийте оливковою олією, посипте розмарином, посоліть і поперчіть за смаком. Поставте запікатися в розігріту до 200 ° С духовку до м'якості на 25-30 хвилин.
Запечена часник очистіть від жорсткої частини, подрібніть до стану пюре. Додайте в картопляне пюре, перемішайте.
Картопляне пюре помістіть в кондитерський мішок і відсадити на тарілку, подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!
Запечені помідор, перець і цибулю з'єднайте в мисці, подрібніть за допомогою блендера.
Картопляне пюре відсадити на блюдо у вигляді гнізда, posyp'te сушать паприки, в центр викладіть пюре з запечених овочів. Смачного!
У мисці з'єднайте картопляне пюре, ікру тріски, подрібнений кріп, поперчіть за смаком, перемішайте.
Подавайте зі свіжими овочами. Смачного!
Картопляне пюре з'єднайте з тертим сиром, поперчіть за смаком, перемішайте.
Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!
Картопля відсадити на блюдо за допомогою кондитерського мішка. Додайте зелений горошок, перець за смаком. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!
Картопляне пюре відсадити на блюдо за допомогою кондитерського мішка, додайте в'ялені томати. Полийте ароматним масло від томатів, posyp'te sušennoj паприки. Смачного!