Картопля по-селянськи у фритюрниці
(покроковий рецепт з фото)
У фритюрниці можна приготувати дуже смачний і красивий картопля по-селянськи. Обсмажений таким способом картопля стане прекрасним гарніром до будь-яких м'ясних страв. Рекомендую!
Приготуємо картопля по-селянськи у фритюрниці в домашніх умовах. Якщо використовуєте молода картопля, можна його не очищати, лише ретельно промити. Готову страву посипаємо сіллю і спеціями за смаком і бажанням. Картопля добре поєднується з м'ясними стравами та салатами зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Картопля - 15 штук (невеликий)
- Масло рослинне - 0, 5 L
- Сіль - За смаком
Промиваємо і очищаємо картоплю.
Нарізаємо картопля часточками і кладемо його в теплу воду на 20 хвилин.
Потім промиваємо його в холодній воді. Ми залишаємо сохнути на серветці або паперовому рушнику.
Кладемо картоплю в морозилку до тих пір, поки не будете його готувати у фритюрниці. Потім, без розморожування, поміщаємо його у фритюрницю і готуємо, додавши масло. Готову картоплю викладаємо на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло. Солимо до смаку.
Смачного!