Креветки у фритюрниці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати приготувати апетитні, хрусткі і дуже смачні креветки у фритюрниці в домашніх умовах? Немає нічого простіше, запам'ятовуйте рецепт! Але вам знадобиться фритюрница.
Це дуже простий варіант, як зробити креветки у фритюрниці. При бажанні ви можете експериментувати, приготувавши кляр з самим різноманітними спеціями, наприклад. Такі креветки можна подавати до столу на закуску з соусом або ж використовувати як інгредієнт для салату.
- Рослинна олія - 1.5 L
- Креветки - 250 грам
- Сіль - За смаком
1. Почати можна з того, що налити масло в чашу і залишити його розігріватися до температури 130-140 градусів.
2. Якщо ви використовуєте заморожені морепродукти, викладіть їх в мисочку з водою літньої температури і дайте зійти крижаній оболонці.
3. Воду акуратно злийте, а морепродукти перемістіть на паперову серветку. Обсушити як слід.
4. Коли масло розігрілося, можна починати смажити креветки у фритюрниці в домашніх умовах. Викладіть їх в корзину.
5. І відправте в масло хвилин на 5.
6. Після потрібно дати стекти зайвому маслу і присипати морепродукти сіллю, часником або іншими спеціями за смаком. Ось і весь секрет, як приготувати креветки у фритюрниці. Смачного!