Рецепт Картопля як селянськи часточками фото

Картопля як селянськи часточками
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Смачний картопля, підсмажену на сковороді з цибулею і часником. На перший погляд нічого особливого, але як же це смачно! Такий картопля стане прекрасним гарніром до будь-якого м'ясної страви!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування картоплі по-селянськи часточками. Окремо обсмажуємо цибулю і часник. Потім в тому ж маслі готуємо картопля. Готову страву стане прекрасним гарніром, поєднується з м'ясом, рибою і птахом. Гарного вам дня!

  • Картопля молода - 4-5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
картопля як селянськи часточками - фото крок 1
Картопля миємо й нарізаємо невеликими шматочками.
картопля як селянськи часточками - фото крок 2
Цибулю і часник моєму, чистимо і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо на рослинному маслі на середньому вогні до золотистого кольору.
картопля як селянськи часточками - фото крок 3
Витягуємо цибулю і часник. В цей же маслі обсмажуємо картопля з двох сторін до красивого золотистого кольору. Сіль і перець - за смаком.
картопля як селянськи часточками - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти