Картопля як селянськи часточками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний картопля, підсмажену на сковороді з цибулею і часником. На перший погляд нічого особливого, але як же це смачно! Такий картопля стане прекрасним гарніром до будь-якого м'ясної страви!
Перед вами - простий рецепт приготування картоплі по-селянськи часточками. Окремо обсмажуємо цибулю і часник. Потім в тому ж маслі готуємо картопля. Готову страву стане прекрасним гарніром, поєднується з м'ясом, рибою і птахом. Гарного вам дня!
- Картопля молода - 4-5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Картопля миємо й нарізаємо невеликими шматочками.
Цибулю і часник моєму, чистимо і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо на рослинному маслі на середньому вогні до золотистого кольору.
Витягуємо цибулю і часник. В цей же маслі обсмажуємо картопля з двох сторін до красивого золотистого кольору. Сіль і перець - за смаком.
Смачного!