Смачна картопля в духовці часточками
(покроковий рецепт з фото)
Часто немає часу для приготування складних обідів або вечерь? Відмінним варіантом у такій ситуації може стати блюдо з картоплі. Подивіться, як приготувати смачну картоплю в духовці часточками.
Картоплю зіпсувати неможливо, а покращувати можна нескінченно: спеції, приправи, рослинні масло і навіть мед: в хід можна пустити все. Ви дізнаєтеся кілька секретів приготування. Наприклад, поєднання спецій і трав, інгредієнти для масляної заливки і техніку створення хрусткої скоринки. Пробуйте різні поєднання спецій: підійде сушена зелень, різні види перцю і прянощів. Викладайте картопля невеликим шаром, так він краще пропечеться.
- Пармезан - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Картопля - 1, 2-1, 5 кілограма
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Добре промийте картопля, обсушити його паперовим рушником. Чи не очищайте від шкірки. Розріжте картоплю на 4 або 6 частин (в залежності від розміру).
2. Перекладіть картоплю в миску, посоліть і додайте спеції (паприка, koriandr, чорний і червоний мелений перець, базилік, орегано і ін.) Додайте рослинне масло, добре перемішайте.
3. Викладіть на деко або в форму в один шар і випікайте 20-30 хвилин при 200 градусах. Часник дрібно порубати, змішайте з розтопленим вершковим маслом.
4. Полийте картопля розтопленим маслом з часником, посипте тертим пармезаном і відправте допікати до готовності. Смачного!