Картопля по-селянськи з часником
(покроковий рецепт з фото)
Смачна смажена картопелька в поєднанні з часничком і петрушкою творять чудеса! Блюдо дуже просто готується, підходить для повноцінного обіду чи вечері і поєднується з будь-якими видами м'яса! рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування картоплі по-селянськи з часником. Рецепт настільки простий і зрозумілий, що блюдо маємо отримати навіть у людини, який рідко буває на кухні. Чудовий картопляний гарнір з часником і кропом поєднується з будь-якими видами м'яса. Хай щастить!
- Картопля молода - 5-7 штук
- Часник - 3 зубчики
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Молода картопля ретельно промивається і зачищається щіточкою (не чисто). Потім ріжемо його на 4 частини часточками.
Подрібнюємо зубчики часнику.
Пучок кропу нарізаємо дуже дрібно.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на сильному вогні картопля до золотистого кольору. Потім накриваємо його кришкою і смажимо на повільному вогні 5-7 хвилин. При подачі на стіл присипаємо подрібненим кропом і часником. Смачного!