Картопля по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)
Це смачне блюдо буде мати фантастичний успіх у тих, кому подобаються ароматні прованські трави. Рецепт картоплі по-провансальски дуже простий - вивчіть, вам сподобається!
Ароматна і рум'яна картопелька з прованськими травами - що може бути смачніше, особливо в холодну пору. Коли від літа залишилися тільки неясні спогади - скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте картопля по провански і літо повернеться до вас!
Рецепт:
1. Чистим картофель, моєму і обсушуємо.
2. Розрізаємо на дольки.
3. Зелень миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо.
4. Перемішуємо картопля з оливковою олією, запашним перцем, нарізаною зеленню і розчавленими часточками часнику.
5. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 30-40. Під час запікання картопля кілька разів можна перемішати.
6. Готову картоплю посипаємо сіллю і подаємо до столу.
Смачного!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 4-5 зубчиків
- Розмарин гілочка - 1-2 штук
- Чебрець гілочки - 2-3 штук
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 2-3 Щепоток
Рецепт:
1. Чистим картофель, моєму і обсушуємо.
2. Розрізаємо на дольки.
3. Зелень миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо.
4. Перемішуємо картопля з оливковою олією, запашним перцем, нарізаною зеленню і розчавленими часточками часнику.
5. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 30-40. Під час запікання картопля кілька разів можна перемішати.
6. Готову картоплю посипаємо сіллю і подаємо до столу.
Смачного!