Рецепт Картопля по-провансальски фото

Картопля по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарніри

Це смачне блюдо буде мати фантастичний успіх у тих, кому подобаються ароматні прованські трави. Рецепт картоплі по-провансальски дуже простий - вивчіть, вам сподобається!

Ароматна і рум'яна картопелька з прованськими травами - що може бути смачніше, особливо в холодну пору. Коли від літа залишилися тільки неясні спогади - скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте картопля по провански і літо повернеться до вас!

Рецепт:

1. Чистим картофель, моєму і обсушуємо.

2. Розрізаємо на дольки.

3. Зелень миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо.

4. Перемішуємо картопля з оливковою олією, запашним перцем, нарізаною зеленню і розчавленими часточками часнику.

5. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 30-40. Під час запікання картопля кілька разів можна перемішати.

6. Готову картоплю посипаємо сіллю і подаємо до столу.

Смачного!

  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Розмарин гілочка - 1-2 штук
  • Чебрець гілочки - 2-3 штук
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 2-3 Щепоток
Ароматна і рум'яна картопелька з прованськими травами - що може бути смачніше, особливо в холодну пору. Коли від літа залишилися тільки неясні спогади - скористайтеся цим простим рецептом і приготуйте картопля по провански і літо повернеться до вас!

Рецепт:

1. Чистим картофель, моєму і обсушуємо.

2. Розрізаємо на дольки.

3. Зелень миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо.

4. Перемішуємо картопля з оливковою олією, запашним перцем, нарізаною зеленню і розчавленими часточками часнику.

5. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці хвилин 30-40. Під час запікання картопля кілька разів можна перемішати.

6. Готову картоплю посипаємо сіллю і подаємо до столу.

Смачного!

Схожі рецепти