Свинина по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати неймовірно смачне м'ясо не обов'язково використовувати багато інгредієнтів, Усе, що нам знадобиться для цього - гарне поєднання трав і спецій, щоб підкреслити його природний смак.
Я просто обожнюю м'ясо і все, що з нього можна приготувати, тому знаю багато різний рецептів з його участю, але ось в чому біда, часто інші інгредієнти просто заглушають смак самого м'яса, а я це не дуже люблю. Тому я пропоную вам дуже простий рецепт свинини по-провансальски, в якому м'ясо виступає в якості єдиного основного інгредієнта, і все, що ми будемо тут використовувати для його приготування - це відмінний букет з прованських трав. І, незважаючи на такий ось небагатий склад, я вважаю, що це блюдо гідно кращих ресторанів світу, адже таке мяско виходить неймовірно ніжне, ароматне і, що найголовніше, смачне. Адже не дарма ж кажуть, що все геніальне - просто, і цей рецепт приготування свинини по-провансальски найкраще тому підтвердження. Але краще спробуйте самі зробити це приголомшливе блюдо, я сподіваюся, що воно сподобається вам так само, як і мені.
- Свинина пісна - 250 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Прованські трави - За смаком (чебрець - 1/5 частина, орегано - 3/5 частини, чебрець - 1/5 частина, розмарин - 1/5 частина)