Рецепт Свинина по-провансальски фото

Свинина по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Щоб приготувати неймовірно смачне м'ясо не обов'язково використовувати багато інгредієнтів, Усе, що нам знадобиться для цього - гарне поєднання трав і спецій, щоб підкреслити його природний смак.

Я просто обожнюю м'ясо і все, що з нього можна приготувати, тому знаю багато різний рецептів з його участю, але ось в чому біда, часто інші інгредієнти просто заглушають смак самого м'яса, а я це не дуже люблю. Тому я пропоную вам дуже простий рецепт свинини по-провансальски, в якому м'ясо виступає в якості єдиного основного інгредієнта, і все, що ми будемо тут використовувати для його приготування - це відмінний букет з прованських трав. І, незважаючи на такий ось небагатий склад, я вважаю, що це блюдо гідно кращих ресторанів світу, адже таке мяско виходить неймовірно ніжне, ароматне і, що найголовніше, смачне. Адже не дарма ж кажуть, що все геніальне - просто, і цей рецепт приготування свинини по-провансальски найкраще тому підтвердження. Але краще спробуйте самі зробити це приголомшливе блюдо, я сподіваюся, що воно сподобається вам так само, як і мені.

  • Свинина пісна - 250 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Прованські трави - За смаком (чебрець - 1/5 частина, орегано - 3/5 частини, чебрець - 1/5 частина, розмарин - 1/5 частина)
свинина по-провансальски - фото крок 1
Свинину промиваємо під холодною водою і висушуємо за допомогою паперової серветки, потім нарізаємо на невеликі шматки. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому м'ясо до рум'яної скоринки на сильному вогні. Потім зменшуємо вогонь і накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо свинину.
свинина по-провансальски - фото крок 2
Поки м'ясо гаситься, ми займемося приготуванням соусу до нього. Прованські трави викладаємо в миску і трохи їх перетираємо.
свинина по-провансальски - фото крок 3
Додаємо до них мед, бальзамічний оцет і оливкове масло, солимо.
свинина по-провансальски - фото крок 4
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до утворення однорідної маси.
свинина по-провансальски - фото крок 5
Переливаємо приготований соус в сковороду з м'ясом, перемішуємо і тушкуємо до повної готовності свинини. Готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром, але я віддаю перевагу їсти його з легким овочевим салатом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти