Рецепт Помідори по-провансальски фото

Помідори по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Помідор
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На швидку руку, Романтична вечеря
Гарячі страви

Рецепт приготування помідорів по-провансальски доведеться дуже до речі, якщо на вечерю хочеться приготувати щось особливе, але при цьому не віддавати всю зарплату за один вишукану вечерю. Смачно і швидко!

Пропоную вам легкий спосіб приготування помідорів по-провансальски, - відмінний легку вечерю або перекус для всіх любителів здорової їжі! Крім того, це ще і універсальна закуска, яка добре підходить до будь-якого гарніру на ваш розсуд, хоча звичайно ж, було б добре, якби і інші блюда носили відтінок французької кухні. Якщо ж ви готуєте настільки універсальне блюдо на особливий випадок, - подавати його краще з білим вином. Спробуєте?

Отже, як зробити помідори по-провансальські:

1. Для початку помідори і часник моєму, а часник ще й чистимо.

2. Кожен помідор розрізаємо на половинки, і виймає частина з насінням (але поки не викидаємо! ).

3. В окрему мисочку поміщаємо м'якоть від помідорів, додаємо туди ж роздавлений часник і панірувальні сухарі. Ретельно перемішати.

4. Петрушку миємо й дрібно рубаємо. Додамо до соусу і знову перемішати. Можна на даному етапі додати також ваші улюблені прянощі, спеції або приправи, а також сіль і перець.

5. Деко змащуємо рослинним маслом, а духовку ставимо розігріватися.

6. Викладаємо на деко кошички з помідор, і в кожну рівномірно накладаємо начинку.

7. Готуємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин, але можна і менше, в залежності від розміру помідор.

Готово! Швидка, соковита і дуже ароматна закуска готова! Смак просто незвичайний, а витрат і клопоту мало, так що всім рекомендую!


  • Помідор - 5 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Петрушка - 100 грам
  • Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Пропоную вам легкий спосіб приготування помідорів по-провансальски, - відмінний легку вечерю або перекус для всіх любителів здорової їжі! Крім того, це ще і універсальна закуска, яка добре підходить до будь-якого гарніру на ваш розсуд, хоча звичайно ж, було б добре, якби і інші блюда носили відтінок французької кухні. Якщо ж ви готуєте настільки універсальне блюдо на особливий випадок, - подавати його краще з білим вином. Спробуєте?

Отже, як зробити помідори по-провансальські:

1. Для початку помідори і часник моєму, а часник ще й чистимо.

2. Кожен помідор розрізаємо на половинки, і виймає частина з насінням (але поки не викидаємо! ).

3. В окрему мисочку поміщаємо м'якоть від помідорів, додаємо туди ж роздавлений часник і панірувальні сухарі. Ретельно перемішати.

4. Петрушку миємо й дрібно рубаємо. Додамо до соусу і знову перемішати. Можна на даному етапі додати також ваші улюблені прянощі, спеції або приправи, а також сіль і перець.

5. Деко змащуємо рослинним маслом, а духовку ставимо розігріватися.

6. Викладаємо на деко кошички з помідор, і в кожну рівномірно накладаємо начинку.

7. Готуємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин, але можна і менше, в залежності від розміру помідор.

Готово! Швидка, соковита і дуже ароматна закуска готова! Смак просто незвичайний, а витрат і клопоту мало, так що всім рекомендую!

Схожі рецепти