Помідори по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування помідорів по-провансальски доведеться дуже до речі, якщо на вечерю хочеться приготувати щось особливе, але при цьому не віддавати всю зарплату за один вишукану вечерю. Смачно і швидко!
Пропоную вам легкий спосіб приготування помідорів по-провансальски, - відмінний легку вечерю або перекус для всіх любителів здорової їжі! Крім того, це ще і універсальна закуска, яка добре підходить до будь-якого гарніру на ваш розсуд, хоча звичайно ж, було б добре, якби і інші блюда носили відтінок французької кухні. Якщо ж ви готуєте настільки універсальне блюдо на особливий випадок, - подавати його краще з білим вином. Спробуєте?
Отже, як зробити помідори по-провансальські:
1. Для початку помідори і часник моєму, а часник ще й чистимо.
2. Кожен помідор розрізаємо на половинки, і виймає частина з насінням (але поки не викидаємо! ).
3. В окрему мисочку поміщаємо м'якоть від помідорів, додаємо туди ж роздавлений часник і панірувальні сухарі. Ретельно перемішати.
4. Петрушку миємо й дрібно рубаємо. Додамо до соусу і знову перемішати. Можна на даному етапі додати також ваші улюблені прянощі, спеції або приправи, а також сіль і перець.
5. Деко змащуємо рослинним маслом, а духовку ставимо розігріватися.
6. Викладаємо на деко кошички з помідор, і в кожну рівномірно накладаємо начинку.
7. Готуємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин, але можна і менше, в залежності від розміру помідор.
Готово! Швидка, соковита і дуже ароматна закуска готова! Смак просто незвичайний, а витрат і клопоту мало, так що всім рекомендую!
- Помідор - 5 штук
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - 100 грам
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Отже, як зробити помідори по-провансальські:
1. Для початку помідори і часник моєму, а часник ще й чистимо.
2. Кожен помідор розрізаємо на половинки, і виймає частина з насінням (але поки не викидаємо! ).
3. В окрему мисочку поміщаємо м'якоть від помідорів, додаємо туди ж роздавлений часник і панірувальні сухарі. Ретельно перемішати.
4. Петрушку миємо й дрібно рубаємо. Додамо до соусу і знову перемішати. Можна на даному етапі додати також ваші улюблені прянощі, спеції або приправи, а також сіль і перець.
5. Деко змащуємо рослинним маслом, а духовку ставимо розігріватися.
6. Викладаємо на деко кошички з помідор, і в кожну рівномірно накладаємо начинку.
7. Готуємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин, але можна і менше, в залежності від розміру помідор.
Готово! Швидка, соковита і дуже ароматна закуска готова! Смак просто незвичайний, а витрат і клопоту мало, так що всім рекомендую!