Кабачки по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)
Ці запечені кабачки ще називають "по-провансальски" . Як на мене, блюдо найкраще підійде для святкової вечері в колі близьких людей. Ситне, ароматне і дуже красиве, пробуємо!
До вашої уваги - простий рецепт приготування кабачків по-провансальски. Це апетитне блюдо готується з кабачків, помідорів і сиру і запікається під смачним соусом з масла, солі, перцю, базиліка і часнику. До столу подається в гарячому вигляді, обов'язково посипається свіжою зеленню. Хай щастить!
- Кабачки - 3 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Масло оливкове - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - 2 чайних ложки (сушений)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Помідори і кабачки ретельно промийте і наріжте кружальцями.
Сир нарізаємо скибочками. Тепер розкладіть на деку, чергуючи один з одним, кружечки кабачків, помідорів і сир. Деко попередньо змастіть рослинною олією.
При готовим соус, змішайте: олія, сіль, перець, базилік, часник. Приготованим соусом поливаємо кабачки і запікаємо їх в духовці до готовності.
Готову страву присипте зеленню! Смачного!