Рецепт Кабачки по-провансальски фото

Кабачки по-провансальски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці запечені кабачки ще називають"по-провансальски" . Як на мене, блюдо найкраще підійде для святкової вечері в колі близьких людей. Ситне, ароматне і дуже красиве, пробуємо!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування кабачків по-провансальски. Це апетитне блюдо готується з кабачків, помідорів і сиру і запікається під смачним соусом з масла, солі, перцю, базиліка і часнику. До столу подається в гарячому вигляді, обов'язково посипається свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Кабачки - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Масло оливкове - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - 2 чайних ложки (сушений)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
кабачки по-провансальски - фото крок 1
Помідори і кабачки ретельно промийте і наріжте кружальцями.
кабачки по-провансальски - фото крок 2
Сир нарізаємо скибочками. Тепер розкладіть на деку, чергуючи один з одним, кружечки кабачків, помідорів і сир. Деко попередньо змастіть рослинною олією.
кабачки по-провансальски - фото крок 3
При готовим соус, змішайте: олія, сіль, перець, базилік, часник. Приготованим соусом поливаємо кабачки і запікаємо їх в духовці до готовності.
кабачки по-провансальски - фото крок 4
Готову страву присипте зеленню! Смачного!

Схожі рецепти