Картопля по-бельгійськи
(покроковий рецепт з фото)
Бельгія вважається родоначальником картоплі фрі. Його там готують давно і багато. Але роблять це в 2 заходу, обсмажуючи в киплячому маслі. Заходьте і я навчу вас готувати картоплю по-бельгійськи.
Рецепт традиційний Бельгійський, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.
- Картопля - 500 грам
- Масло рослинне - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля почистіть, наріжте тонкою соломкою.
Добре промийте.
Обсушити рушником.
В сотейнике разогрейте масло до 160 градусів і готуйте картопля порціями близько 7 хвилин.
Викладіть картоплю на паперовий рушник.
Збільште температуру масла до 180 градусів і доведіть картоплю до золотавого кольору.
Подавайте з кетчупом. Смачного!