Рецепт Картопля по-бельгійськи фото

Картопля по-бельгійськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Бельгія вважається родоначальником картоплі фрі. Його там готують давно і багато. Але роблять це в 2 заходу, обсмажуючи в киплячому маслі. Заходьте і я навчу вас готувати картоплю по-бельгійськи.

Опис приготування:

Рецепт традиційний Бельгійський, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.

  • Картопля - 500 грам
  • Масло рослинне - 500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
картопля по-бельгійськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
картопля по-бельгійськи - фото крок 2
Картопля почистіть, наріжте тонкою соломкою.
картопля по-бельгійськи - фото крок 3
Добре промийте.
картопля по-бельгійськи - фото крок 4
Обсушити рушником.
картопля по-бельгійськи - фото крок 5
В сотейнике разогрейте масло до 160 градусів і готуйте картопля порціями близько 7 хвилин.
картопля по-бельгійськи - фото крок 6
Викладіть картоплю на паперовий рушник.
картопля по-бельгійськи - фото крок 7
Збільште температуру масла до 180 градусів і доведіть картоплю до золотавого кольору.
картопля по-бельгійськи - фото крок 8
Подавайте з кетчупом. Смачного!

Схожі рецепти